SUBARU BELGIË

FUJI HEAVY INDUSTRIES LTD. VERANDERT DE NAAM IN SUBARU CORPORATION

Tokio – Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) heeft de bedrijfsnaam veranderd naar Subaru Corporation sinds 1 april 2017.

Om de naamswijziging extra in de kijker te zetten, zijn er diverse feestelijke bijeenkomsten georganiseerd voor het personeel op het Subaru-hoofdkwartier in Ebisu (Tokio) en drie andere Japanse vestigingen*

De volledig nieuwe Impreza, die gelanceerd werd in oktober 2016 in Japan, en een groot schaalmodel van de hypermoderne 412EPI helikopter zijn getoond bij het hoofdkwartier. Hiermee benadrukt Subaru zijn commitment om te groeien als een onderscheidend wereldmerk, actief in de auto- en vliegtuigindustrie.

Leaflets als aandenken en nieuw geproduceerde pins (zie foto hieronder) werden uitgedeeld aan de werknemers.

FHI President en CEO Yasuyuki Yoshinaga over de mijlpaal: “We hebben lang gestreden om excellente producten te maken. In de afgelopen jaren zijn onze inspanningen gegroeid van het produceren van goede producten naar het leveren van onderscheidende waarden, die alleen Subaru klanten kan bieden. De naamswijziging onderstreept Subaru’s toewijding om verder te groeien als een merk dat van toegevoegde waarde is. Als klanten tevreden zijn, zien we blije gezichten. Daar willen we nog meer van zien en we willen nog meer Subaru-fans creeren. Samen met de nieuwe naam, willen het Subaru-team nog meer laten stralen!”

Gebaseerd op de managementfilosofie om een aantrekkelijk bedrijf met een sterke aanwezigheid in de markt te zijn, werkend volgens het principe van de ‘klant eerst’, mikt Subaru Corporation op verdere duurzame groei door de klanten te voorzien van de onderscheidende Subaru-waarden als “Enjoyment and Peace of Mind”, waar vele jaren aan werd gewerkt.

*1: Tokyo Office (Mitaka, Tokyo), Gunma Plant (Ota, Gunma), and Utsunomiya Plant (Utsunomiya, Tochigi)