SUBARU BELGIË

Subaru stelt Forester Outdoor Edition voor

Subaru introduceert de Forester Outdoor Edition. Deze speciale editie valt meteen op door zijn beschermende carrossiedelen, zijn stoere uiterlijk en zeer gunstige prijs. De Forester Outdoor Edition is per direct leverbaar voor € 36.945.

Zaventem, 27 juni 2019 - Een auto die alles kan, dat is de Subaru Forester Outdoor Edition. Zijn standaarduitrusting is gebaseerd op de Premium-versie maar wordt nog verder voorzien van beschermende accessoires voor de carrosserie. Dankzij de spatbordverbreders en de  extra bescherming op de zijflanken en de achterbumper kan de Forester Outdoor Edition tegen een extra stootje, ziet hij er nog stoerder uit en is hij klaar voor elke klus.

Automatische transmissie en vierwielaandrijving

De Outdoor Edition is alleen leverbaar in combinatie met het Premium-uitrustingsniveau. Permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem - het door onafhankelijke testinstanties geprezen veiligheidssysteem - zijn dus standaard. Dat, in combinatie met 2.000 kg trekgewicht, het variabel in te richten interieur en X-mode, maken de Forester Outdoor Edition misschien wel de veiligste en de veelzijdigste auto in zijn klasse.

Subaru Forester Outdoor Edition (meeruitrusting ten opzichte van de Premium):

•  Zilverkleurige zijbeschermplaten

•  Zilverkleurige beschermplaat voor achterbumper

•  Achterbumper beschermplaat (kunststof)

•  Spatbordverbreders

•  Edition badge op achterzijde

De Outdoor Edition is per direct leverbaar en kost € 36.945,- 

Let op! De Outdoor Edition zijn slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 30 september 2019!