SUBARU BELGIË

Pieter Timmers en zijn Levorg:  een sportief huwelijk

Pieter Timmers, olympisch vice-kampioen op de 100m vrije slag, is sinds juli 2017 ambassadeur voor Subaru en mocht de Levorg 1.6GT in gebruik nemen. 

Uiteraard waren wij benieuwd naar zijn bevindingen over onze sports tourer met de functionaliteiten van een veilige en ruime gezinswagen.

In 2017 werd Pieter Timmers papa van Jutta. Pieter vertelt: “Elle en ik gingen daarom op zoek naar een comfortabele, ruime en veilige gezinswagen. Mede dankzij het marketingbureau Sportscom kwamen we al snel uit bij Subaru,want dat merk sprak me meteen aan. We kozen voor de Levorg omdat deze auto de sportieve looks combineert met de hoge veiligheidseisen die Subaru tegenwoordig in al hun wagens aanbiedt.

Ruimte

Ik vind dat ik goed bij het merk Subaru pas. Subaru staat voor veiligheid, plezier en duurzaamheid. Dit zijn de eigenschappen die ik altijd zoek in een auto. Zeker als er kinderen bijkomen, wil je hen uiteraard overal en optimaal kunnen beschermen. De grote kofferruimte van de Levorg komt dus erg goed van pas. Als we er met het gezin op uit trekken, hebben we flink wat bagage bij. En als ik naar de training ga of naar wedstrijden vertrek, heb ik ook steeds veel bagage en materiaal mee. En dat past allemaal vlekkeloos in de Levorg.

Niet alleen de grootte van de koffer is belangrijk. Ik ben zelf twee meter groot en dan pas je niet zomaar in elke wagen. In de Levorg heb ik heel wat zitruimte in de sportzetels en kan ik bovendien genieten van heel wat comfort om me heen. Heel prettig op koude winterdagen zijn de verwarmde zetels, zeker als ik net twee uur in een koud zwembad heb gelegen (lacht).

EyeSight

Na intensieve trainingen of een wedstrijd kan ik met een gerust gevoel de baan op dankzij de veiligheidstechnologie EyeSight. In het begin was het even aanpassen en vertrouwen geven aan deze technologie, maar eens je gewend bent aan de technologie, kan/ wil  je niet meer zonder dit extra paar ogen op de baan. En dat komt heel goed van pas aangezien ik heel wat tijd in de wagen doorbreng.

Pieter neemt van 21 tot en met 28 juli 2019 deel aan de wereldkampioenschappen zwemmen die plaatsvinden in Gwangju (Zuid-Korea). Wij duimen alvast mee voor een podiumplaats! Als Pieter even snel vertrekt als de Levorg hebben we er alle vertrouwen in.

Bent u ondertussen benieuwd naar de sportieve prestaties van de nieuwe Levorg?