SUBARU BELGIË

Subaru Summer Editions

Speciaal voor het Autosalon van Brussel brachten we een ‘Salon Edition’ op de markt met een rijkelijke uitrusting voor de Forester, Impreza en XV.  

Omdat deze gelimiteerde editie enorm in de smaak viel bij heel wat kopers, konden we niet anders dan deze versies opnieuw aan te bieden.  Maar omdat het Autosalon al eventjes achter ons ligt, herdopen we ‘Salon Edition’ naar ‘Summer Edition' voor de Subaru XV, Forester en Impreza!Summer Edition’.

De Subaru Outback wordt de Outback X-Advance!

Voor een aantrekkelijke prijs van €34.845 incl. BTW, kan u op de Forester genieten van een Java-bruin lederen interieurbekleiding, keyless entry en start/stop-knop, een elektrisch bedienbare achterklep, een schuifdak en geheugenfunctie op de bestuurderszetel. En uiteraard is de Forester standaard uitgerust met het gerenommeerde EyeSight, Symmetrical All Wheel Drive, Lineartronic CVT automaat en X-Mode.

De Impreza en de XV Summer Edition (respectievelijke prijs van €26.795 en €28.495 incl.BTW) krijgen naast het standaard aangeboden EyeSight, Symmetrical All Wheel Drive, Lineartronic CVT automaat, achteruitrijcamera, Rear Vehicle Detection en X-Mode geïntegreerde navigatie met TomTom-kaarten.  Kijk gerust op onze website voor meer informatie over de verschillende Summer Editions.

Naast het Eyesight-rijhulpsysteem, Symmetrical All Wheel Drive en de CVT-automaat, beschikt de Outback X-Advance over 18-inch lichtmetalen wielen en waterafstotende zetelbekleding met groene stiksels.
Deze is beschikbaar tegen een prijs van 38.595 €.