SUBARU BELGIË

Impreza

 • vanaf

  € 22.395*

  Adviesprijs

 • vanaf

  6,5 l/100km**

  Gecombineerd

TECHNOLOGIE

Subaru’s kerntechnologie identificeert het merk en geeft u het unieke rijgevoel dat u alleen in een Subaru kunt vinden. Via deze kernsystemen leven Subaruvoertuigen hun normen qua prestaties, comfort, veiligheid en betrouwbaarheid na en wordt de belofte om alle passagiers genot en gemoedsrust te bieden, gehouden.

 
 • SUBARU BOXER MOTOR

  Een boxermotor is een motorconfiguratie waarin de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de SUBARU BOXER motor omwille van de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen, waardoor duurzaamheid en betrouwbare prestaties in de Subaruvoertuigen worden gewaarborgd.

 
 • SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE (AWD)

  Het Symmetrical AWD van Subaru verdeelt de kracht naar alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Door in een horizontaal symmetrisch vlak te liggen, heeft dit systeem een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt voor een stabielere en veiligere rit.

 
 • SUBARU GLOBAL PLATFORM

  Het Subaru Global Platform (SGP) is het onderliggende platform dat als basis zal dienen voor de nieuwe generatie Subaru voertuigen. Door veiligheid en prestaties in alle opzichten te verbeteren, gaat het platform verder dan gewoon het leveren van betere prestaties. Het geeft een rijgedrag dat u enkel in een Subaru kunt vinden. Het is de toekomst van Subaru, en biedt nóg meer plezier en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers.

 
 • LINEARTRONIC + ACTIVE TORQUE SPLIT AWD

  De Lineartronic Continu Variabele Transmissie past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze hernemingen die de motor in zijn meest efficiënte toerental houden voor doeltreffende en zachte acceleratie en rijprestaties, plus een betere brandstofefficiëntie. In samenwerking met de Lineartronic stuurt het Active Torque Split AWD-systeem van Subaru een standaard koppel van 60% naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Indien nodig, wordt de koppelverdeling aangepast tot een 50/50 verdeling als reactie op real-time tractieomstandigheden.

 
 • Interieurtechnologie

  Gebruik de momenteel meest populaire apps met Apple CarPlay* en Android Auto**. Spraakherkenningsmogelijkheden laten handsfree gebruik toe. Hierdoor bent u minder afgeleid wanneer u op de weg bent en blijft iedereen veilig.

  * Apple Car Play is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
  ** Android™ en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google Inc.

 

Footer