SUBARU BELGIË

Impreza

 • vanaf

  € 22.395*

  Adviesprijs

 • vanaf

  6,5 l/100km**

  Gecombineerd

VEILIGHEID

Bij Subaru geloven we in ALL-AROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom hebben we EyeSight ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog.

 
 • ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  EyeSight handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise control dat doet. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zodat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft. Het regelt de motor, de transmissie en het remsysteem om uw snelheid af te stemmen op de snelheid van het overige verkeer over een breed snelheidsbereik van ongeveer 0 tot 180 km/h. De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten. Het systeem helpt bij het regelen van de snelheid in druk verkeer op de snelweg en vergroot zo het comfort en het gebruiksgemak bij lange ritten.

 • De Subaru Levorg wordt geleverd met een 1,6 liter DIT boxer motor (directe injectie benzine met Turbo) die een ideale balans biedt tussen efficiency, hoge prestaties en een lage uitstoot.
 
 • LANE SWAY EN DEPARTURE WARNING

  Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, dan helpt Lane Sway Warning u om alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal. Lane Sway Warning werkt bij een snelheid van ongeveer 60 km/h en hoger. Als u rijdend met een snelheid van ongeveer 50 km/h of hoger per ongeluk de rijstrookmarkering overschrijdt zonder dat u de richtingaanwijzer hebt gebruikt, dan waarschuwt Lane Departure Warning u voordat u uw rijstrook verlaat.

 • Subaru’s Symmetrical All-Wheel Drive (AWD) systeem zorgt met een permanente aandrijving op alle vier wielen voor een betere controle, op elk wegdek en onder slechte omstandigheden.
 
 • LEAD VEHICLE START ALERT

  Als u stilstaat en EyeSight signaleert dat de voorligger weer in beweging is gekomen, dan waarschuwt Lead Vehicle Start Alert de bestuurder actie te ondernemen door middel van een zoemer en een knipperende indicator.

 • Het Vehicle Dynamics Control systeem van de Subaru Levorg gebruikt een groot aantal sensoren om de bewegingen van de auto in relatie met de input van de bestuurder en de rijomstandigheden	te bewaken en te analyseren.
 
 • LANE KEEP ASSIST

  Terwijl u op snelwegen rijdt, houdt de rijbaanassistent door middel van stereocamera's de markeringen in de gaten en bemerkt het systeem wanneer de auto de rijbaan dreigt te verlaten. Bij snelheden van ongeveer 65km/u of meer helpt het systeem met sturen om het ongewenst verlaten van de rijbaan te voorkomen.

 • De onafhankelijke wielophanging van de Subaru Levorg filtert trillingen en dempt oneffenheden voor veiliger en zorgeloos rijden.
 
 • PRE-COLLISION BRAKING SYSTEM

  Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. Als de bestuurder geen actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan het systeem het remsysteem activeren om de gevolgen van de aanrijding te beperken of, indien mogelijk, de aanrijding te voorkomen. Als de bestuurder wel actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan Pre-Collision Brake Assist de bestuurder daarbij helpen.

 • De onafhankelijke wielophanging van de Subaru Levorg filtert trillingen en dempt oneffenheden voor veiliger en zorgeloos rijden.
 
 • PRE-COLLISION THROTTLE MANAGEMENT

  Als EyeSight een obstakel signaleert voor de auto en u de transmissie in stand D zet in plaats van stand R, dan laat het Pre-collision Throttle Management System een aantal korte piepsignalen horen, knippert er een waarschuwingslampje en wordt het motorvermogen beperkt om u te helpen om een frontale aanrijding te voorkomen.

 • De onafhankelijke wielophanging van de Subaru Levorg filtert trillingen en dempt oneffenheden voor veiliger en zorgeloos rijden.
 

Footer