SUBARU BELGIË

Tijdig vervangen interieurfilter belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid!

Een veilige en aangename manier van autorijden gaat veel verder dan alleen een goede wegligging, een krachtige motor of gemakkelijk zittende zetels. Elke auto heeft onzichtbare voorzieningen die een grote invloed hebben op het comfort, de veiligheid en zelfs de gezondheid van de inzittenden. De interieur- of pollenfilter is zo’n onderdeel.

Uit onderzoek blijkt dat bij een vuile filter de luchtkwaliteit in de auto tot vijf keer slechter is dan de buitenlucht. Zo zijn vervuiling, hoge temperaturen en vochtigheid drie factoren die bijdragen tot de ontwikkeling van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen waardoor ongewenste gassen en bacteriën langer in het interieur blijven hangen. Deze zijn dikwijls ook de oorzaak van slechte geuren binnen in uw voertuig.

Met een propere interieurfilter, zal er minder snel een vette film op de binnenzijde van de voorruit ontstaan waardoor de ruit minder snel beslaat en het zicht dus onder alle omstandigheden optimaal blijft. Ook airco en ventilatie blijven beter werken bij een schone filter. Een verstopt exemplaar kan zelfs leiden tot een doorgebrande ventilatormotor omdat het systeem zijn lucht niet kwijt kan.

De Subaru Green interieurfilter is de premium versie van de interieurfilters. Hij bestaat uit verschillende materiaallagen die ieder een unieke functie en voordeel hebben:

• Een partikelfilterlaag die bijna 100% van de groffe (wegstof, pollen, bandenstof ) en kleine partikels uit de lucht filtert.

• Een actieve koolstoflaag die de schadelijke uitlaatgassen en onprettige geuren absorbeert.

• Een anti-bacterie en -viruslaag die bestemd is om allergenen tegen te houden dankzij de antimicrobe behandeling.

Het is de perfecte filter voor bestuurders met allergieën of die regelmatig in een meer vervuilde (stads-) omgeving rijden. tegen fijn stof, vervelende geurtjes en schadelijke uitlaatgassen.

 

De kwaliteit van de lucht die u in uw wagen inademt hangt dus af van het tijdig vervangen van de interieurfilter en het onderhoud van uw airconditioningsysteem. Daarom raden wij u aan om deze jaarlijks te laten nakijken!

Ga dus langs bij uw Subaru dealer en breng de frisse lentelucht tot in uw wagen. Bovendien kan u genieten van van onze voordelige lentekortingen tot 30 april 2018.

♦ Green interieurfilters : -10%

♦ Ruitenwissers : -10%

♦ Remblokken : -10%

 

► KLIK HIER VOOR UW LENTE-VOORDEEL

 

SUBARU ORIGINELE ACCESSOIRES

Trekt u er binnenkort op uit met de eerste lentekriebels? Met de Subaru Accessoires, is uw wagen er alvast klaar voor, waar het avontuur u ook brengt!

Neemt u graag uw trouwe viervoeter mee op uitstap? Met een hondenrek, creëert u een veilig plekje in uw Subaru voor uw trouwste metgezel.

Of trekt u er graag met de fiets op uit, ontdek dan zeker het gamma fietsendragers. Op het dak of op de trekhaak? De keuze is aan u!

Geniet nu tot 30 april 2018 van onze voordelige lentekortingen op dakdragers, fietsdragers en kofferbescherming!

Dakdragers/Fietsdragers : -10%

♦ Rubber kofferbescherming : -10%

♦ Hondenrek : -10%

 

► KLIK HIER VOOR UW LENTE-VOORDEEL

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwste informatie over uw Subaru. Via deze persoonlijke website, krijgt u praktische informatie over uw Subaru en kunt u instellen hoe en waarover wij u het best kunnen informeren. 

 

► KLIK HIER OM U TE REGISTREREN OP MY SUBARU

 

SUBARU LENTE-TIP:

Door ijs en sneeuw kunnen de ruitenwissers van uw wagen beschadigd geraken. Laat daarom uw ruitenwissers nakijken en indien nodig vervangen. Goede ruitenwissers zorgen er voor dat uw zicht optimaal blijft tijdens de voorjaarsbuien. Veiligheid staat immers voorop!