SUBARU BELGIË

Nieuwe Subaru Outback met standaard EyeSight vanaf 32.995 euro

  • Zowel benzine als dieseluitvoering voorzien van CVT-automaat
  • Veiligheid staat voorop met standaard All Wheel Drive en EyeSight
  • Stoere bodykit op Outback gratis voor snelle beslissers
  • Ook Subaru Forester leverbaar met boxerdiesel en automaat

De prijzen van de volledig nieuwe Subaru Outback zijn bekend; hij is er al vanaf € 32.995,-. Voor dat geld biedt Subaru een zeer ruime cross-over met standaard vierwielaandrijving, CVT Lineartronic en het veiligheid verhogende EyeSight.


Vierwielaandrijving

De robuuste nieuwkomer is leverbaar met een 2,5 liter viercilinder benzine boxermotor en een tweeliter boxerdiesel, beide in Comfort en Premium uitvoering. Standaard zijn de naadloos schakelende CVT Lineartronic en Subaru’s Symmetrical All Wheel Drive. De permanente vierwielaandrijving garandeert optimale grip onder vrijwel alle denkbare omstandigheden en draagt daarmee bij tot de bekende veiligheid van Subaru.

EyeSight

Die veiligheid wordt nog verder vergroot door het standaard gemonteerde EyeSight, een revolutionair systeem dat met camera’s de omgeving en rij-omstandigheden van de auto volgt en desnoods ingrijpt als er gevaar dreigt. Mede dankzij deze voorzieningen behaalde de nieuwe Subaru Outback recentelijk de hoogste 5-sterrenbeoordeling bij de Euro NCAP botsproeven.

Subaru Outback Eyesight

Prijzen

Behalve de eerder genoemde veiligheidsitems heeft de nieuwe Outback een zeer rijke standaard uitrusting. De Comfort heeft onder andere automatische airconditioning, een infotainment systeem en LED koplampen standaard. De Premium voegt daar een navigatiesysteem, lederen bekleding, een schuifdak, 18 inch lichtmetalen wielen en extra getinte achterste ruiten aan toe. De prijzen zijn als volgt:

  • 2.5i Lineartronic CVT Comfort Eyesight: € 32.995,-
  • 2.5i Lineartronic CVT Premium Eyesight: € 37.495,-
  • 2.0D Lineartronic CVT Comfort Eyesight: € 35.995,-
  • 2.0D Lineartronic CVT Premium Eyesight: € 40.495,-

Voor de snelle beslisser is er voor de Outback een stoere bodykit beschikbaar met extra bescherming op voor- en achterbumper en rond de spatbordranden. De € 1.245 ,- kostende bodykit is tot en met 28 februari 2015 geheel gratis.

Proefritaanvraag?

Aarzel niet om een proefrit aan te vragen!

Subaru Outback Eyesight City

Forester

Ook nieuw voor 2015 is de Subaru Forester met 2,0 liter dieselmotor en CVT-automaat, evenals de Outback in Comfort en Premium uitvoering, voor respectievelijk 30.995 euro en 35.995 euro.

Zowel de nieuwe Outback als de Forester 2.0D CVT zullen te bezichtigen zijn op het komende Salon van Brussel en staan vanaf februari 2015 bij de Subaru-concessiehouder.