🕒 2 minuten lezen

Garantie van de batterij

Electric Living Series

 

Subaru staat voor Safe, Fun en Tough. 

Veilig: Subaru streeft in 2030 naar nul verkeersdoden. Daar dragen EyeSight, Subaru Safety Sense, vierwielaandrijving en tal van spitsvondigheden in het ontwerp toe bij. Om een paar dingen te noemen: een groot glasoppervlak, een smalle A-stijl en grote spiegels zorgen voor een uitstekend zicht rondom. Dit alles en nog veel meer maken dat Subaru’s tot de veiligste auto’s in hun klasse behoren.

Plezier:  Dankzij alle comfort en All-Wheel Drive zijn Subaru’s ook leuk om mee te rijden. Dankzij de bovengemiddelde wegligging en goede terreincapaciteiten krijg je de mogelijkheid om overal te komen waar je maar wilt. Dat is ook een belangrijke bijdrage aan het Fun-element.

Solide: een Subaru gaat niet snel kapot, ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Tough betekent ook stoer. Een Subaru gaat door waar andere auto’s stoppen. In dat licht: een auto mag niet de beperking zijn voor wat u die dag wilt gaan doen: off road of het bos in? Een Subaru kan het. Wilt u in de sneeuw aan de gang? Een Subaru kan het.

 

Solterra offroad

 

En dat geldt dus ook voor de nieuwe Solterra. Naast heel wat verschillende waarborgen op aandrijflijn, mobiliteitsgarantie, Subaru Assistance, oppervlakteroest en corrosiegarantie, biedt Subaru voor de Solterra een hoge rendementsgarantie. We zijn dus alvast 100% overtuigd van de batterij in de Solterra.

Deze batterijen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zullen het niet na een paar jaar begeven. Maar zoals bij elke oplaadbare batterijen het geval is, kunnen als ze lang worden gebruikt, steeds minder energie opslaan en verliezen ze aan capaciteit. Dit heet degradatie van de batterij. Dit gebeurt echter vrij langzaam.

Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over de kosten voor het vervangen van de batterij, aangezien we een garantie geven van tien jaar.

Solterra on road

 

Klik verder naar het overzicht ⋙

Klaar voor het elektrisch avontuur?

Klim achter het stuur van de Solterra

De zon en de aarde. Sol en terra. Samen in de natuur. Samen in SOLTERRA, de volledig elektrische SUV, een in het leven geroepen krachtige go-anywhere AWD, die bijdraagt aan een duurzame toekomst met praktisch en veilig rijplezier. Boek vanaf nu een proefrit online!