Maak kennis met de Solterra

De zon en de aarde. Sol en terra. Samen in de natuur. Samen in SOLTERRA, de volledig elektrische SUV, een in het leven geroepen krachtige go-anywhere AWD, die bijdraagt aan een duurzame toekomst met praktisch en veilig rijplezier. Ontdek alle nieuwe kleuren en neem een diepere kijk in de eerste volledig elektrische Subaru!

 

 

Solterra offroad

Rijbereik

De officiële WLTP*-cijfers tonen dat de Solterra met permanente All-Wheel Drive een actieradius heeft tot 465 km met een volledig opgeladen batterij, met een efficiëntie van 161 Wh/km.

Solterra charging

Opladen

150kW DC snelladen brengt de batterij in 30 minuten tot 80% van zijn capaciteit, terwijl een warmtepomp zorgt voor korte oplaadtijden en een stabiele output in de winter.

AWD systeem

All Wheel Drive

Dankzij de functies van de eAxle-motoren voor en achter worden krachtverdeling en remvectoring continu en nauwkeurig geregeld om de grip op elk wiel te behouden.

Kies voor elektrisch

Er zijn nog maar weinig automerken met een eigen karakter. Subaru is zo’n merk. Eigenzinnig voor de echte kenners en voor de liefhebbers die zich durven te onderscheiden. Subaru laat zich daar leiden door drie belangrijke kernwaarden: Safe, Fun en Tough. Deze kernwaarden laten zich eenvoudig verklaren en zijn toepasbaar op de nieuwe Solterra. 

Maak een afspraak

  • Samen met ons Fleet team
  • Antwoorden op al uw Fleet vragen

Boek een proefrit met de Solterra

  • Maak kennis met het voertuig
  • Afgeleverd bij u op kantoor

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!