Met private lease kies je voor comfort en voor mobiliteit zonder zorgen: Je hoeft immers niet in één keer een grote som uit te geven of een autolening aan te gaan. Daarnaast hoef je je niet zelf te bekommeren om de inschrijving van de auto, de verzekering, de belastingen, het onderhoud en de herstellingen. Zelfs over een latere verkoop hoef je je geen zorgen te maken, want uiteindelijk ben je niet de eigenaar.

Subaru XV e-BOXER

Subaru XV

e-BOXER

€ 561,-/maand

Inclusief BTW. Prijs/maand op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Enkel beschikbaar voor particulieren.*

Subaru Forester

Forester

e-BOXER

€ 593,-/maand

Inclusief BTW. Prijs/maand op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Enkel beschikbaar voor particulieren.*

Subaru Outback

Outback

 

€ 728,-/maand

Inclusief BTW. Prijs/maand op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Enkel beschikbaar voor particulieren.*

Wat is er inbegrepen?

Met een all-in oplossing bedoelen we wel degelijk ALL-IN. Met Private Lease by Subaru worden al jouw autokosten volledig gedekt. Het enige dat je nog zelf moet betalen is jouw brandstof.

 

 • Een splinternieuwe Subaru
 • Inschrijving van het voertuig
 • Belastingen op het voertuig
 • Omniumverzekering
 • Bijstand binnen Europa
 • Volledig onderhoud van het voertuig
 • Leveringskosten (nummerplaat, veiligheidskit,...)
 • Zomer banden
 • Optimale veiligheid het hele jaar door

 

Private Lease by Subaru

Waarom voor Private Lease kiezen?

 

Een doorslaggevende factor om te kiezen voor private lease, is dat je niet voor een lange periode vast zit aan je wagen. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om altijd met het recentste model te rijden dat bovendien steeds met de nieuwste veiligheidssnufjes is uitgerust. 

Bovendien evolueert de autosector momenteel heel erg en het is voor velen een complete gok welke wagen de goede keuze is qua motortype (benzine, diesel, hybride, elektrisch, waterstof). Een private leasecontract biedt hierbij de nodige flexibiliteit.

Private Lease by Subaru

Hoe werkt het?

Kies een model

Kies een model

Bekijk eerst ons volledige gamma en kies de ideale Subaru die voor jouw het best past. Vraag een offerte aan door een afspraak te maken bij een Subaru dealer.

Configureer

Stel je ideale lease samen

Maak daarna een keuze van de afstand die je per jaar gaat afleggen en hoelang je de wagen zou willen gebruiken.

Geniet

Geniet van je nieuwe Subaru

Geniet van een betrouwbare partner die je steeds in alle veiligheid naar al jouw bestemmingen zal brengen.

Krijg uw persoonlijke offerte

 • Opgemaakt door een dealer in uw buurt
 • Volledig vrijblijvend

Zin om een Subaru te testen?

 • Vraag aan in 5 minuutjes
 • Krijg antwoorden binnen de 2 werkdagen

*Aanbod maandelijkse all-in prijs op basis van een duurtijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar en een voorschot van 15% op de aankoopprijs, geldig van 15/04/2023 tot en met 15/05/2023 op de betrokken wagen. Inbegrepen in de all-in prijs is: huur van de wagen, onderhoud & herstelling, technische controle, zomerbanden (mits normaal gebruik), Europese wegbijstand, vervangwagen na 24 uur immobilisatie, verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, lichamelijke schade, rechtsbijstand, omnium met een vrijstelling van € 500 vanaf de leeftijd van 26 jaar en € 1.000 voor personen onder 26 jaar, belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse verkeersbelasting.

Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door MHC Mobility B.V., Bijenstraat 4 te 9051 Gent (ingeschreven in de KBO onder nr. BE0745.819.241).  Adverteerder: Subaru Benelux nv , agent in nevenfunctie.

Aanbod voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, die niet optreden in het kader van hun beroepswerkzaamheden, en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier, ondertekening van de offerte en het contract met de algemene  voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en het (eventueel) betalen van het voorschot en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking.

Alle prijzen zijn BTW incl., tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen. Contractueel niet-bindende afbeeldingen die mogelijk afwijken van de uiteindelijke uitrusting.

Gelieve uw Subaru-verdeler te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!