Safe

Subaru streeft in 2030 naar nul verkeersdoden. Daar dragen EyeSight, permanente vierwielaandrijving, onze boxermotor en tal van spitsvondigheden in het ontwerp toe bij. Om maar een paar dingen te noemen: een groot glasoppervlak, een smalle A-stijl, grote spiegels, uitstekend zicht rondom, schokvangers (onze champignon) in het onderste deel van de achterdeur en nog veel meer maken dat Subaru’s tot de veiligste in hun klasse behoren.

Ook zijn de auto’s etxtra veilig door hun uitstekende wegligging, ook weer dankzij de onderscheidende techniek van All-Wheel Drive en de boxermotor.

Fun

Onze boxermotor en All-Wheel Drive maken Subaru’s ook leuk om mee te rijden. Dankzij de bovengemiddelde wegligging en terreincapaciteiten krijg je de mogelijkheid om overal te komen waar je maar wilt. En dat draagt ook bij aan het Fun-element.

Tough

Een Subaru gaat niet snel kapot, ze worden zo ontwikkeld en gemaakt om lang mee te gaan. Solide/Tough dus. Tough betekent ook stoer. Een Subaru gaat door waar andere stoppen. In dat licht: een auto mag niet de beperking zijn voor wat je die dag wil gaan doen: wil je off road of het bos in, een Subaru kan het, wil je die dag in de sneeuw ploeteren, een Subaru kan het.

Comfort

Subaru’s zijn gemaakt om in alle comfort en omstandigheden grote afstanden af te leggen en de moeilijkste terreinen te overwinnen. All-Wheel Drive en de aangepaste ophanging zorgen voor meer rijcomfort zonder de dynamiek op te offeren.

In de cabine houdt het Driver Monitoring System de bestuurder nauwlettend in het oog en zorgt ervoor dat zijn aandacht steeds gericht is op de weg.  Maar daarnaast zorgt het DMS voor extra comfort. De gezichtsherkenningscamera identificeert de persoon die plaatsneemt op de bestuurderszetel en past de voorkeursinstellingen van deze bestuurderszetel, de buitenspiegels en de airconditioning automatisch aan.

Connectiviteit

Een Subaru is uitgerust met een infotainmentsysteem dat je overal verbonden houdt. Het touch-screen als hoofdunit biedt intuïtieve toegang tot navigatie en audio, terwijl een nieuw multifunctioneel display bestuurders informeert over de belangrijkste voertuig-statistieken.

Connectiviteit tussen het hoofddisplay, het scherm tussen de meters en het multifunctionele display vergroten het gemak, de veiligheid en het plezier. Het infotainmentsysteem maakt smartphone-integratie mogelijk met Apple CarPlay en Android Auto.

Wist je dat?

Matthias Casse x Subaru

Wist je dat Olympische medaillewinnaar en wereldkampioen Matthias Casse onze merkambassadeur is? Als je in de buurt van Antwerpen woont, is de kans heel groot dat je de judoka wel eens tegenkomt met zijn Forester. 

Ontdek de vernieuwde Forester
Matthias Casse x Subaru

Alles wat ik van een wagen verwacht, vind ik terug in de Forester e-BOXER. Subaru stelt als automerk hoge eisen aan alles wat ze doen en is continu op zoek naar mogelijkheden om te blijven verbeteren. Dat geldt ook voor mij. Als topsporter werk ik elke dag keihard om steeds beter en beter te worden.

Matthias Casse – Subaru Ambassador over zijn Forester

Trekvermogen

De vierwielaandrijving in combinatie met CVT en de solide wegligging maakt van een Subaru een bovengemiddelde trekauto. Of het nu een caravan, paardentrailer of aanhangwagen is, een Subaru draait er zijn hand niet voor om. Ook op een drassige ondergrond trekt een Subaru een zware aanhanger moeiteloos van zijn plaats. En het maximale aanhangwagengewicht is vaak hoger dan dat van de concurrent. Zo mag de Outback mag 2.000 kilogram trekken, de Forester e-Boxer 1.870 kg en de XV tot 1.270 kg.

Offroad/Avontuur

Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een avontuurlijk weekend in de Ardennen, met een Subaru kan je alle dingen doen waar je van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn. Gaat u graag off-road rijden? Je Subaru heeft niet liever! Elke Subaru is uitgerust met X-Mode en Hill Descent Control. “X” staat voor extra daadkracht voor elke bestuurder en op vrijwel elke ondergrond.Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle deels over van motor, transmissie, AWD, remmen en andere systemen, zodat je veilig en vol vertrouwen over slechte wegen en een gladde ondergrond kan rijden.

Bij uitdagende afdalingen zorgt Hill Descent Control voor een constante, afgeregelde snelheid zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen. Waar wacht je nog op: Ga nieuwe uitdagingen aan. Verken het buiten-leven. Doe wat je altijd al wilde doen!

Uitrustingniveau's

Heb je last van keuzestress bij het aankopen van een wagen? Bij Subaru hoeft dat niet. Elke Subaru is vanaf het instapmodel (Comfort-versie) al standaard rijkelijk uitgerust met de belangrijkste veiligheidssystemen waaronder EyeSight. Voor ons is immers je veiligheid onze belangrijkste prioriteit. Afhankelijk van het model komen daar nog maximum drie uitrustingsniveaus bovenop.  Zo kan je heel snel en afhankelijk van je persoonlijke wensen en je budget heel snel en zonder keuzestress de juiste wagen selecteren.

Prijs

Een Subaru lijkt vaak wat duurder dan de directe concurrenten. Maar dat lijkt alleen maar zo. Wie namelijk een vergelijkbare auto zoekt met vierwielaandrijving, automatische transmissie, EyeSight en de rijke uitrusting die elke Subaru heeft, zal tot de conclusie komen dat Subaru’s uiterst competitief geprijsd zijn. En wie eenmaal een Subaru bezit, zal merken dat de onderhoudskosten ongekend laag zijn. Een Subaru gaat simpelweg maar moeilijk kapot.

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!