Ontdek Subaru Approved Used

Vind de perfecte Subaru voor uw volgende avontuur. Elk voertuig is zorgvuldig geïnspecteerd door onze experts, jonger dan 2 jaar en met minder dan 25.000 km. Met onze Subaru Approved Used garantie bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst, vrij van ernstige ongelukken en technische problemen. Ontdek vandaag nog uw ideale Subaru en maak u klaar voor nieuwe avonturen!

Ontdek uw ideale Subaru

 

Waarom kiezen voor Subaru Approved Used?

Ongeëvenaarde kwaliteitsgarantie

Kies voor gemoedsrust met een occasie auto van Subaru Approved Used. Elk voertuig ondergaat een uitgebreide inspectie door getrainde technici en voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gebouwd om lang mee te gaan

Elk Subaru Approved Used-voertuig wordt vooraf goedgekeurd, wat garandeert dat het vrij is van ernstige ongelukken en technische problemen. Met 100% originele Subaru-onderdelen bent u verzekerd van optimale prestaties.

Deskundig onderhouden door professionals

Onderhoud is essentieel om uw Subaru soepel te laten lopen. Bij Subaru Approved Used garanderen we dat al onze tweedehands wagens uitsluiten zijn onderhouden bij erkende Subaru-servicepunten.

Uw ideale Subaru wacht op u

Ontdek ons assortiment Subaru occasie wagens en vind de perfecte metgezel voor al uw avonturen. Met diverse modellen, waaronder de Crosstrek, Solterra, Forester en Outback, is er een tweedehands Subaru voor elke levensstijl. Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die alleen Subaru kan bieden.

Ervaar het verschil

Bij Subaru leveren we tweedehands wagens die ongeëvenaarde prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid bieden. Geniet van alle voordelen van een Subaru tegen een voordelige prijs met ons Subaru Approved Used platform.

Langdurige betrouwbaarheid, inclusief 8 jaar garantie!

Elk Subaru Approved Used-voertuig ondergaat een grondige voorafgaande keuring, waardoor u gegarandeerd bent van een veilige en probleemloze rijervaring. Met behulp van 100% originele Subaru-onderdelen worden optimale prestaties verzekerd. Bovendien bieden wij een 8 jaar garantie zonder kilometerbeperking, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw Subaru Approved Used-voertuig.

Vind uw Subaru vandaag nog

Begin uw zoektocht online of bezoek uw dichtstbijzijnde Subaru-verdeler voor persoonlijk advies. Vertrouw op Subaru en ervaar de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van Subaru Approved Used.