Bekijk onze Saloncondities

Op zoek naar een nieuwe wagen? Of heeft u altijd gedroomd van een stoere SUV voor uw oprit? Dan is dit het moment om voor een Subaru te kiezen, zo geniet u van ongeziene saloncondities op de Subaru XV, Forester en Outback.

Maak uw keuze in ons SUV-gamma en neem contact met uw vertrouwde Subaru-verdeler voor een offerte op maat. Wens u eerst achter het stuur van uw droomwagen te kruipen? Boek dan hier online een proefrit.

Subaru XV

Subaru XV

Vanaf € 25.795,-


Nu tot € 3.700,- voordeel

Subaru Forester

Forester

Vanaf € 36.795,-


Nu tot € 4.500,- voordeel

Subaru Outback

Outback

Vanaf € 40.795,-


Nu tot € 4.700,- voordeel

Nieuwigheden 2023

Subaru laat de 100ste editie van het Autosalon van Brussel niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast de lancering van de nieuwe Solterra, krijgen alle overige modellen een nieuwe speciale editie of een extra uitrustingsniveau. Ontdek de nieuwigheden bij een Subaru verdeler in uw buurt of kom langs op onze stand tijdens het autosalon.

Subaru Solterra

De Subaru Solterra is vanaf nu te bestellen met de keuze uit twee uitrustingsniveaus. Dankzij efficiënte motoren, een geavanceerd aerodynamisch ontwerp en een vernuftig energiebeheer tonen de officiële WLTP-cijfers dat de Solterra met permanente All-Wheel Drive een actieradius heeft tot 465 km met een volledig opgeladen batterij. De Solterra behaalde de maximale score van vijf sterren in de meest recente Euro NCAP-veiligheidstest en is bovendien genomineerd voor Auto van het Jaar 2023. 

Ontdek de Subaru Solterra

Forester Premium Black

Bij de Forester wordt de nieuwe 'Premium Black'-versie toegevoegd. Alle gechromeerde elementen werden zwart gespoten, terwijl de lichtaluminium velgen werden vervangen door antracietkleurige velgen. Tenslotte wordt de Forester 'Premium Black' uitgerust met Harman Kardon speakers.

Maak kennis met de Forester

Waarom Subaru?

Er zijn nog maar weinig automerken met een eigen karakter. Subaru is zo’n merk. Eigenzinnig voor de echte kenners en voor de avontuurliefhebbers die zich durven te onderscheiden. Subaru laat zich daar leiden door drie belangrijke kernwaarden: Safe, Fun en Tough. Deze kernwaarden laten zich eenvoudig verklaren en zijn toepasbaar op alle modellen.

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!