Subaru interieurfilters spelen een vitale rol om er voor te zorgen dat de lucht in de auto schoon, fris en aangenaam is om in te ademen het gehele jaar door. Waar u ook rijdt, de buitenlucht kan veel irriterende en vervuilde stoffen bevatten inclusief pollen, ozon, stof, uitlaatgassen en andere deeltjes die niet alleen onplezierig maar ook schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn.

Indien de lucht binnen in de auto niet goed wordt geventileerd en gefilterd, kan de kwaliteit er van al gauw 5 keer slechter worden dan van de buitenlucht. Een airconditioning systeem dat goed functioneert is uw bescherming voor vervuilende stoffen omdat ze geblokkeerd zullen worden voor ze de auto binnenkomen.

Subaru Forester

Het geheim van schonere lucht

De Subaru Green cabin air filter is een unieke premium filter omdat hij niet enkel beschermt tegen allerlei soorten stof, pollen, roet, schadelijke gassen en heel kleine maar giftige deeltjes maar tegelijkertijd ook een luchtverfrissende functie heeft en de gezondheid beschermt dankzij de extra laag tegen bacteriën, schimmelsporen en virussen.

Nieuwe interieurfilters zorgen ook dat het airconditioning systeem optimaal functioneert onder alle weersomstandigheden. Het voorkomt condens op de ramen en dat maakt rijden veiliger dankzij een goed uitzicht.

Subaru Forester

Waarom regelmatig de interieurfilter vervangen?

De werking van de Subaru interieurfilter neemt af als gevolg van opeenhopende deeltjes in de filter die anders de auto waren binnengekomen. Om deze reden moet uw interieurfilter regelmatig vervangen worden afhankelijk van de kilometerstand en de omstandigheden/omgeving waarin u rijdt. Subaru adviseert de filter ten minste om de 15.000km te vervangen.

Voertuigen die regelmatig in een stoffige of vervuilde omgeving rijden of bestuurders die overgevoelig zijn voor deeltjes in de lucht, zouden zelfs frequentere vervanging moeten overwegen. Het niet vervangen van de interieurfilter zou kunnen resulteren in toenemend bedompte lucht in de auto die het interieur bevuilt. Dit kan zelfs dienen als een voedingsbodem voor bacterieën, meeldauw en micro-organismen - mogelijke bronnen van allergieën.

Green Cabin Airfilter
Subaru Forester Sport

Snel en gemakkelijke vervanging

Uw Subaru dealer kan snel de staat van uw interieurfilter nagaan. Hij gebruikt geen gereconditioneerde interieurfilters en u ontvangt dus altijd gloednieuwe, hygiënische en schone interieurfilters voor uw auto.

Alleen uw Subaru dealer biedt u een hoog niveau van service en expertise die klanten verwachten van Subaru. Omdat zij ieder Subaru model door een door kennen zijn zij de ideale leverancier voor het vervangen van interieurfilters. De procedure is snel en gemakkelijk en u bent verzekerd van service van hoge kwaliteit inclusief de volledige Subaru garantie.

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!