De SUBARU Care mobiele app* is uw paspoort naar een nieuw niveau van connectiviteit en gebruiksgemak dat beschikbaar is op de Subaru Solterra.

Deze app is verbonden met het voertuig en het multimediasysteem in de auto en stelt u in staat om op afstand toegang te krijgen tot een hele reeks informatie en functies en deze te bedienen, van het controleren van uw batterijniveau tot het instellen van de temperatuur in de cabine van uw voertuig - of zelfs het vergrendelen/ontgrendelen van uw auto deuren voor extra veiligheid.

Overzicht van de functies

Charging planner

 

Charging planner

Met behulp van de functie voor opladen op afstand van SUBARU Care kunt u het batterijniveau van uw Solterra controleren of het opladen vooraf plannen, zodat hij klaar is wanneer u hem nodig heeft.

Find my car

  

Vind mijn auto

Met behulp van de 'Find my Car'-functionaliteit van SUBARU Care kunt u uw Solterra nu gemakkelijk lokaliseren met de kaart in uw app, of zelfs de knipperlichten voor een korte periode activeren om u verder te helpen uw auto te vinden.

Warning information

  

Waarschuwing informatie

Raadpleeg of ontvang meldingen van actieve waarschuwingsgebeurtenissen die plaatsvinden met uw Solterra, en neem indien nodig contact op met Subaru of Pechhulp.

Car status

  

Status van de wagen

Controleer of uw wagen wel degelijk op slot is of uw sleutels nog binnen de wagen liggen. Met de app kan u uw wagen gemakkelijk grendellen en ontgrendellen, waar u ook bent. Uw auto is uitgerust met verschillende sensoren en de functie Autostatus geeft u allerlei nuttige beveiligingsinformatie over uw auto; en u kunt uw auto ook op afstand ontgrendelen en vergrendelen.

Trip analytics

  

Trip analytics

SUBARU Care geeft u ook toegang tot rijanalyses. Met de inzichten van uw ritten kan u uw rijgedrag verbeteren voor meer efficiëntie. Beschikbaar per week, maand en jaar, u kunt informatie raadplegen over gemiddeld energieverbruik, afstand, duur, remmen en zoveel meer; en ook individuele reizen openen en analyseren.

Climate control

  

Klimaatcontrole

Stel op afstand een comfortabele temperatuur in de cabine in, of stel voorverwarmen/koelen in op geselecteerde dagen van de week voordat u aan uw reis begint met de planningsfunctie (inclusief ontdooien voor- of achterruit).

Laadpalen in de buurt

Plan reizen met een gerust hart door laadstations te vinden op basis van uw locatie of langs de route.

Download de app
Subaru Connected Services

Subaru Connected multimedia

De nieuwste connectiviteitstechnologie is toegepast om voertuig-menselijke connectiviteit tot een geheel nieuwe ervaring te brengen, met behulp van netwerktechnologie om sneller, gemakkelijker en zonder ongemak informatie te verkrijgen. Het 12,3-inch grote scherm is goed zichtbaar met minder reflecties, een eenvoudige schermindeling en menu indeling die intuïtief en snel kan worden bediend. Er zijn ook connectiviteitsfuncties tussen smartphones en het voertuig overgenomen, zodat u uw Solterra kunt gebruiken zonder dat u erin hoeft te zitten.

Cloudbased navigatie

De cloudfunctie realiseert een optimale routezoekopdracht met de meest actuele informatie en een gebruiksvriendelijke navigatiebediening met spraakherkenning. Deze op communicatie gebaseerde navigatiefunctie downloadt de vereiste kaartinformatie zoals weggebeurtenissen, live verkeersinformatie, parkeerinformatie, oplaadlocaties, enz. zonder dat u uw navigatie-informatie kwijtraakt in geval van verbindingsproblemen.

Dynamische spraakherkenning

Een op de cloud gebaseerde spraakherkenning begrijpt en reageert nauwkeurig op gesprekscommando's in uw dagelijks leven met de Solterra. U kunt rechtstreeks met het voertuig communiceren, bijvoorbeeld door ramen te sluiten en de klimaatregeling aan te passen, of het navigatiesysteem, audio, handsfree bellen en vele andere functies te bedienen.

Naast activering door de Talk-schakelaar op het stuur te bedienen, kan de functie ook worden geactiveerd door het microfoonpictogram in het display aan te raken.

Webbrowser

Maak verbinding met internet via smartphone-tethering en blader door websites op uw multimediascherm (nieuwssites, blogs, muziek streaming, videosites, enz.).

Subaru Care app tutorials

 

Maak kennis met onze Subaru Care-app dankzij onze handige videotutorials. Hier is een lijst met links naar alle video-onderwerpen:

 

 

Let op: De videos zijn in het engels opgenomen.

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!