Als eigenaar van een Subaru, kent u als geen ander het plezier van het rijden. Maar zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Door een lege batterij, lekke band of panne, kan het gebeuren dat uw Subaru even niet verder kan rijden. Maar ook dan kunt u op Subaru rekenen. Subaru Assistance Lifetime zorgt er dan voor dat u weer snel verder kunt genieten van uw reis en uw Subaru.

Voor wie is de Subaru Mobiliteits service?

Bij iedere nieuwe Subaru die door de officiële Subaru 6 Sterren Dealer wordt afgeleverd, wordt gratis de Subaru Assistance Lifetime voor een periode van 60 maanden na de eerste inschrijving verstrekt.

Subaru Lifetime Assistance

Wanneer u uw Subaru door de Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Service Punt laat onderhouden* kan de Subaru Assistance Lifetime ieder jaar worden verlengd en dit tot en met het 15de levensjaar van de auto.

*Vraag naar de voorwaarden.

Wat houdt de Subaru Lifetime Assistance in?

De Subaru Assistance Lifetime is geldig in België en in de meeste andere Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de wegbijstand worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan herstellen, worden voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer gebracht. En indien de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd, is er de keuze om een vervangauto te nemen of een of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Wat te doen bij pech?

Neem contact op met de alarmcentrale van de Subaru Assistance Lifetime. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • Chassinummer van de auto;
  • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
  • Plaats waar de auto zich bevindt.

Het telefoonnummer van de alarmcentrale is:

0800/ 99602 (gratis nummer Belgie) of +32 2 773 61 24

Download hieronder de voorwaarden van de Subaru Assistance en Subaru Assistance Lifetime.