SUBARU BELGIË

Outback

 • vanaf

  € 35.395*

  Adviesprijs

 • vanaf

  7,3 l/100 km**

  Gecombineerd

VEILIGHEID

Dankzij permanente vierwielaandrijving, een solide wegligging en geavanceerde veiligheidssystemen is de Subaru Outback als de beste voorbereid op het bieden van bescherming en veiligheid onderweg.

 
 • Symmetrical AWD

  Symmetrical All-Wheel Drive zit bij Subaru vrijwel in de genen. Als sinds 1972 zijn vele modellen uitgerust met permanente vierwielaandrijving. Voor de Outback is dit een vanzelfsprekendheid. Samen met de SUBARU BOXER motor staat zo ook de Subaru Outback garant voor onverstoorbare stabiliteit, veel trekkracht en totale controle op vrijwel alle wegen.

 • Subaru Outback Symmetrical All-Wheel Drive
 
 • SUBARU BOXER motor

  Laag geplaatst en volledig in balans, dat is wat de SUBARU BOXER motor zo uniek maakt. Deze bijzondere eigenschappen houden het zwaartepunt van de Subaru Outback laag, verbeteren de gewichtsverdeling en verzekeren een trillingvrije motorloop. En dat merkt u onderweg.

 • Subaru Outback Boxer motor
 
 • Vehicle Dynamics Control

  De Subaru Outback is standaard uitgerust met Vehicle Dynamics Control. Deze uitgebreide tractie- en stabiliteitscontrole registreert en analyseert via een groot aantal sensoren of de auto werkelijk de door de bestuurder gewenste koers volgt. Als de auto uit balans dreigt te raken, wordt de vierwielaandrijving, het motorvermogen en de remkracht per wiel onmiddellijk aangepast om de auto in de gewenste koers te houden.

 • Subaru Outback Vehicle Dynamics Control
 
 • Slimme remsystemen

  Dankzij vier krachtige remschijven beschikt de Subaru Outback over uitstekend remvermogen. Hierbij zorgt het antiblokkeersysteem (ABS) er voor dat de wielen tijdens krachtig remmen niet blokkeren. Dit systeem werkt samen met de elektronische gewichtsafhankelijke remdrukregeling (EBD), die de remdruk over de voor- en achterwielen herverdeelt. Ook bij belading. De Subaru Outback heeft bovendien Brake Assist die bij een noodstop de effectieve remkracht verhoogt wanneer de bestuurder het rempedaal krachtig of snel intrapt. Op een helling en in heuvelig terrein biedt de Subaru Hill Holder extra gemak bij het wegrijden. Het systeem voorkomt het terugrollen van de auto bij een stijgingspercentage van meer dan 5%, door de elektronische parkeerrem te activeren en deze weer te deactiveren zodra u wegrijdt.

 • Subaru Outback Slimme remsystemen
 
 • Uitgebreide veiligheidsvoorzieningen

  Voor optimale veiligheid bij een eventuele aanrijding beschermt de Subaru Outback alle inzittenden met vóór-, zij- en gordijnairbags. Tegelijkertijd zijn de voorstoelen speciaal ontworpen om een whiplash te voorkomen. Ook maakt Subaru voor de Outback gebruik van slimme motorophanging voor een verbeterde kreukelzone aan de voorzijde.

 • Subaru Outback Veiligheidsvoorzieningen
 
 • EyeSight

  EyeSight*1, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera's die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera's te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.*2 Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Outback vergroot.

  *1 EyeSight is een hulpsysteem dat mogelijk niet onder alle omstandigheden optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking van het systeem en de beperkingen van EyeSight inclusief de functies in de brochure.

  *2 Omdat EyeSight alleen objecten kan signaleren die meer dan 1 meter boven de grond uitsteken, worden objecten kleiner dan 1 meter niet gesignaleerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan het voorkomen dat detectie niet mogelijk is.

 • Subaru Outback Eyesight

Footer