SUBARU BELGIË

Subaru ook veilig voor de hond

Met de Dogobox naar de Subaru-concessiehouder

Subaru bouwt veelzijdige, doordachte en praktische auto’s. Veilige auto’s bovendien, voor het hele gezin, inclusief de zo geliefde viervoeter. Subaru’s zijn zelfs zo veilig dat de toonaangevende Amerikaanse autosite ‘Edmunds’ Subaru heeft gekozen tot een van de tien veiligste merken om een huisdier in te vervoeren. Voor Subaru redenen genoeg dus om een samenwerking aan te gaan met Dogobox.

Subaru ook veilig voor de hond - Subaru Dogobox

Hondeneigenaars hebben het beste met hun hond voor, zeker als een puppy zijn intreden doet binnen het gezin. De Dogobox speelt daar op in door de hondeneigenaar van allerlei tips te voorzien over verzorging, voeding, opvoeding en nog veel meer. In de Dogobox ook het advies aan de hondeneigenaar om eens naar een Subaru te kijken als een nieuwe auto moet worden aangeschaft. Subaru’s zijn niet alleen praktisch maar ook heel veilig voor de hond.

De hoge waardering bij Edmunds is een logisch gevolg van de veiligheidsfilosofie van het Japanse merk. Elke Subaru beschikt over permanente vierwielaandrijving (behalve de Subaru BRZ), airbags langs de zijkanten en een oersterke veiligheidskooi, zelfs bij de laadruimte. Zo wordt ook een meerijdend huisdier maximaal beschermd. 

Subaru ook veilig voor de hond - Subaru Dogobox

Wie er vaak met de hond op uit trekt, zal al gauw ontdekken dat Subaru de beste keuze blijkt. De laadruimte is zeer ruim, glad afgewerkt en voorzien van een vlakke laadvloer. Bovendien vallen Subaru’s op door de lage tildrempel, hetgeen in- en uitstappen voor de hond vergemakkelijkt.

Er is echter meer dat het hondenleven met een Subaru veraangenaamt. Wat te denken van de zeer krachtige temperatuurregeling met grote uitstroomopeningen voor- en achterin of het privacy glass dat standaard is op de meeste uitvoeringen.

Naast de praktische en doordachte voorzieningen levert de Subaru-concessiehouder handige accessoires* als een hondenrek en een rubber mat in de laadruimte. En de concessiehouder heeft alle modellen beschikbaar voor een overtuigende proefrit. De hond mag gerust mee, hij zal het snel eens zijn met de keuze van zijn baas.

Subaru ook veilig voor de hond - Subaru Dogobox

Wie de voucher uit de Dogobox meeneemt voor een proefrit bij de Subaru-concessiehouder wordt beloond met een kleine attentie.

* Vraag de concessiehouder om meer uitleg omtrent de bestaande hondenaccessoires.