SUBARU BELGIË

Geniet tot 31 juli 2019 van een gratis elektrisch bedienbaar panoramisch schuifdak op de nieuwe Forester e-BOXER

Onze e-BOXER roadshow is halverwege. Al heel wat trouwe Forester-fans en geïnteresseerden werden overdonderd door de innovatieve technologie achter onze eerste hybride Forester en de nieuwe veiligheidssystemen.

Om de allernieuwste generatie Forester te verwelkomen, kan u tot en met 31 juli 2019 genieten van een gratis elektrisch bedienbaar panoramisch schuifdak en 18-inch lichtmetalen velgen bij aankoop van de Forester e-BOXER First Edition. Daarnaast zijn enkele nieuwe veiligheidssystemen toegevoegd waaronder het Reverse Automatic Braking (aanrijdingspreventie bij het achteruitrijden) en het Driver Monitoring System dat door middel van gezichtsherkenning de chauffeur waarschuwt bij vermoeidheid of afleiding en verschillende van uw voorkeursinstellingen onthoudt. 

Dit alles maakt de Forester niet alleen zuiniger, maar opnieuw heel wat veiliger voor alle weggebruikers. Want we  streven tegen 2030 naar nul verkeersdoden.

Wenst u nog te genieten van deze voorwaarden? 

Indien u niet in de mogelijkheid was om onze e-BOXER roadshow bij te wonen, meld u hier aan voor de roadshow of haast u dan snel naar uw dichtsbijzijnde dealer.