SUBARU BELGIË

Populariteit autovakantie neemt toe

Veilig naar de zon met de Subaru Vakantiecheck

• Bijna helft van vakantiegangers kiest voor de auto

• Uitgebreide controle van auto op 20 vitale punten

• Van 4 juni  tot 24 juni 2016 bij iedere Subaru-concessiehouder

De auto wordt weer meer gebruikt om op vakantie te gaan. Naar verwachting zijn dit jaar 50% van de vakantiegangers van plan om met de auto op vakantie te gaan. Flexibiliteit is de belangrijkste reden om voor de auto te kiezen. Om het vakantieplezier niet te bederven is een goede voorbereiding belangrijk, zoals een uitvoerig gecontroleerde auto. Door de Subaru Vakantiecheck te laten uitvoeren, zijn veiligheid en betrouwbaarheid van de auto gegarandeerd.

Zo pal voor de zomervakantie is het moment aangebroken om de vakantieauto te laten controleren zodat u zorgeloos op vakantie kunt. Nu heeft iedere Subaru-rijder sowieso al de zekerheid in een veilige en betrouwbare auto op pad te zijn, de Vakantiecheck vergroot die zekerheden nog meer.

De Subaru Vakantiecheck is een grondige inspectie op 20 cruciale punten voor elke Subaru (ongeacht model en bouwjaar). Goed om te weten: de Subaru Vakantiecheck slaat met een prijs van € 29.95,- geen krater in het vakantiebudget.

Veiligheid

De Subaru Vakantiecheck is veelomvattend. Remmen, ruitenwissers, verlichting, oliepeil, banden en het koelsysteem worden door een ervaren en goed opgeleide Subaru-monteur gecontroleerd. Zo’n productexpert heeft de kennis en ervaring om de bijzondere techniek van elke Subaru te controleren en te onderhouden. Omdat veel Subaru’s als caravantrekker worden ingezet, wordt de trekhaak ook meegenomen in de controle. Mochten er tijdens de Subaru Vakantiecheck pijnpunten opduiken, dan kan de auto ruim voor vertrek nog in orde gemaakt worden bij de Subaru-concessiehouder.

Subaru Vakantiecheck